Welkom bij Stef van Bakel koeltechniek

Stef van Bakel koeltechniek heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de horeca. Omdat wij een klein bedrijf zijn en alleen in Noord-Holland werkzaam zijn kunnen wij snel en adequaat handelen. Wij leveren, plaatsen en repareren bijna alle merken. Veel van onze klanten zijn door onze uitstekende service al meer dan 50 jaar klant bij ons!

Nu ook SERRCO leverbaar

Logo SerrcoSinds afgelopen juni is het gehele assortiment van Serrco bij ons leverbaar. De drankenkoelingen van Serrco zijn zeer professioneel en onderscheiden zich door kwalitet, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Deze koelingen zijn door ons natuurlijk ook te repareren.

SGC FlessenkoelingSCL Combi-Line Flessenkoeling

Horeca koeling stuk ?!

Bij Stef van Bakel koeltechniek kunnen wij door onze jarenlange ervaring en regelmatige cursurssen bij onze leveranciers nagenoeg alle horeca koelingen repareren.

Dus als uw koelcel, vrieskast gekoelde werkbank of ijsblokjesmachine stuk is, bel ons voor een afspraak op

072-5647000

Lees meer: Horeca koeling stuk ?!

NordCap leverbaar!

Vanaf vandaag is het gehele assortiment van Nordcap bij ons te bestellen. Hiermee is ons pakket aan koeltechnische producten uitgebreid met onder andere Alpeninox, ISA en natuurlijk NordCap zelf.

Alpeninox logo

Lees meer: NordCap leverbaar!

Onze merken

Alhoewel wij bijna alle merken kunnen leveren hebben wij natuurlijk wel een voorkeur. Bij de koekasten, vrieskasten en werkbanken prefereren wij Gram.

Wij zijn tevens een erkend Gram service punt.

Ook hebben wij vele onderdelen en deurrubbers van Gram op voorraad. Op de door U bij ons aangeschafte koelingen geven wij kortingen tot 25% op vele onderdelen, gebruikte koelgassen, voorrijdkosten en arbeidsloon. 

Lees meer: Onze merken

Energie-investeringsaftrek (EIA) 2019

Ook in 2019 is het weer mogelijk om bij zeer energiezuinige koelingen en vriezers energie-investeringsaftrek (EIA) aan te vragen. Om hieraan te voldoen moeten U en het produkt o.a. aan de volgende eisen voldoen.

- Het produkt staat op de EIA lijst
- Het bedrag is minimaal € 2500,- per bedrijfsmiddel
- Het apparaat is niet eerder gebruikt
- U betaalt inkomsten- of vennootschapbelasting
- Uw bedrijf maakt winst

Wilt U meer weten kijk dan HIER of bel ons op 072 5647000